Team Building Activitati Recreative

Ce reprezinta Team Buildingul si importanta sa intr-o companie

In esenta, teambuilding-ul reprezinta o iesire, altundeva decat in cadrul profesional, impreuna cu echipa cu care se exercita, zi de zi, respectiva profesie. In general, teambuilding-urile sunt preferate de firmele unde comunicarea la nivelul personalului este vitala pentru calitatea rezultatului final. Membrii echipei, indiferent de functia pe care o ocupa in cadrul firmei, petrec, in functie de posibilitati si preferinte, de la una la trei sau chiar patru zile departe de locul de munca.

Activitatile in aer liber sunt reprezentate de diverse jocuri de echipa sau exercitii individuale, in care se urmareste atat evolutia fiecarei persoane in parte, cat si evolutia intregului grup.

Centrul de echitatie ” SPIRITUL CAILOR “-Poiana Brasov vine in intampinarea dumneavoastra cu o oferta inedita , activitati desfasurate  in jurul cailor si plimbari calare prin natura , jocuri in aer liber si agrement.  Un element estential este faptul ca angajatii dumneavoastra nu sunt obligati sa aiba notiuni de calarie pentru a participa la o drumetie la pas , lucrurile elementare vor fi explicate la inceput cand calaretii incaleca pe cai si pornesc la drum.

Activitatea de Teambuilding poate sa cuprinda urmatoarele aspecte pe care dumneavoastra ca si angajatori le puteti urmari :

– atitudinea fata de animale

-increderea si respectul

-rezolvarea problemelor

-spiritul de echipa

-comunicarea verbala si nonverbala

Angajatii dumneavoastra nu numai ca se vor recrea in aer liber ci vor fi responsabili pentru caii lor , vor invata elemente de baza despre comportamentul cailor , vor invata sa ia lucrurile cu calm si rabdare pentru ca animalele sa raspunda pozitiv la cerintele lor , isi vor invinge teama , vor hrani si tesala caii inainte de plecare pentru stabilirea unei conexiuni cu caii care ii vor purta in sa si vor invata multe lucruri atat despre ei insisi cat si despre cai .

Plimbarile calare vor dura 60 minute , si jumatate de ora sau cat timp este necesar pentru instruire , fiecare participant isi va pune singur ( sau ajutat daca este cazul) harnasamentul pe cal .Pret : 50 lei /ora /cal

REZERVARILE PENTRU GRUPURI SE FAC CU CEL PUTIN O ZI INAINTE LA NUMARUL 0722760016 sau 0721599987

Va asteptam cu drag sa descoperiti o lume noua calare!

ALTE ACTIVITATI PENTRU GRUPURI SAU TEAM BUILDING IN POIANA BRASOV

Colaboratorii nostri din POIANA BRASOV ( http://www.quad.ro)  va ofera o gama variata de petrecere a timpului liber pentru grupuri sau Team Buildinguri pentru firme astfel vin in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarele oferte :

atv2

        Atractia acestor evenimente Outdoor o constituie plimbarea cu ATV-urile si SNOWMOBILELE (pt snowmobile trebuie sa avem insa zapada asadar doar pt sezonul rece) care poate fi plimbare HARD sau SOFT, in functie de dificultate si dorinta clientului. Pentru inceput este bine de stiut ca ATV-urile sunt vehicule destinate oricarui tip de teren care se conduc foarte usor avand stabilitate mare majoritatea sunt 4×4 ceea ce le permit depasirea orcarui obstacol intalnit pe traseu.

Asadar cei care cred ca au indemnare si dorinta spre ceva mai extrem puteam sa facem si asta alegand trasee de dificultate ridicata, unde spiritul de echipa va fi necesar pentru a-i ajuta pe ceilalti colegi sa iasa din noroi sau zapada mare..In general la primul contact cu ATV-ul recomandam trasee SOFT, cu nivel scazut si mediu al dificultatii, unde participantii vor primi echipamnt de protectie, casca moto, si costum impermeabil; dupa ce toata lumea a fost echipata se trece la instructaj unde fiecare primeste in parte instructiunile de manevrare de la un instructor de ATV, apoi se pleaca in coloana organizata pe traseul ales. Mentionam ca pe toata perioada excursiei cu ATV urile participantii vor fi insotiti de un ghid care va merge in fruntea coloanei avand rolul de a supraveghea participantii sa nu se rataceasca si eventual sa ajute pe cei aflati in dificultate la trecerea peste obstacole.
atv-3    Dispunem de 12 ATV-uri, dar pentru evenimente mai mari putem organiza alaturi de colaboratorii nostri excursii cu 20, 30 chiar si 50 de ATV-uri. ATV-urile pe care vi le oferim sunt de capacitate si putere mare, neefiind astfel riscul de a ramane impotmolit sau de a fi nevoie sa-l impingem pe vreo urcare. Iar datorita faptului ca utilizam ATV-uri din clasa mare atat soferul cat si pasagerul beneficiaza astfel de o pozitie relaxanta si confortabila pe ATV.
Aceasta activitate este menita sa dezvolte spiritul de echipa al participantilor, ei invata sa se ajute reciproc in cazul in care de ex. un coleg ramne intr-o situatie mai dificila restul participantilor il ajuta.

Rezervarile se fac la numerele : 0724.31.44.44 sau 0788.55.55.05 http://www.quad.ro

Acest atelier se instaleaza intre 2 puncte fixe, intre care se va face travesarea pe o distanta de 10m-120m, si la o inaltime de 5m-30m. Am ales pentru Dvs cea mai buna calitatea a echipamentelor si cea mai buna solutie pentru tiroliana, astfel travesarea se face pe 2 corzi statice printr-un sistem de role, iar franarea se face printr-o coarda dinamica care se leaga de ham. sau prin franare la destinatie inainte de punctul terminal cu 8m.
Clientii primesc echipamentul special alcatuit din ham cu si fara spatar impreuna cu casca de alpinism, iar inainte de a fi ancorat de sistemul de role primeste instructiunile referitoare la pozitia pe care trebuie sa o adopte pentru o alunecare cat mai rapida pe corzi.Tiroliana are rolul de a-i invata pe participanti sa-si invinga frica si sa-si impinga mai departe limitele personale.

tiroliana-21

siglaRezervarile se fac la numerele : 0724.31.44.44 sau 0788.55.55.05 http://www.quad.ro

paint1Paintballul reprezinta un joc tactic intre 2 echipe, in general, unde scopul principal este sa-ti elimini adversarii. Pentru asta ai la dispozitie o pusca de paintball cu 50 / 75 / 100 / 200 de bile cu vopsea care te vor ajuta pentru a putea indeplini aceasta sarcina.
Participantilor le este facut un scurt instructaj despre folosirea pustii, le este inmanat echipamentul si apoi le sunt explicate regulile jocului pe care aleg sa-l joace (deathmatch, capturarea steagului, protejeaza regele, duel,etc), iar dupa ce toti au inteles ce au de facut se porneste runda de paintball.

Recomandam echipe de 6-20 persoane si un minim de 100 de bile pentru fiecare persoana.

Participantii descopera cat de important este spiritul de echipa, invata cat de util este sa te bazezi pe cel de langa tine; acest joc este o modalitate de sudare a echipelor si totodata de detensionare a conflictelor dintre participanti.

siglaRezervarile se fac la numerele : 0724.31.44.44 sau 0788.55.55.05 http://www.quad.ro

tir-pusca-1Tirul sportiv cu pusca cu alice este un sport care da posibilitatea participantilor sa descopere in ei talentul de a nimeri tintele puse la distante destul de mari.Multi dintre participnati uimindu-ne chiar si pe noi. In acest sport nu este vorba de armata facuta sau cursuri de tir sportiv, ci de stapanire de sine si putina concentrare.
Pustile noastre sunt modele semi-profesionale marca GAMO de calibrul 4,5mm, iar alicele pe care le folosim sunt de precizie si special concepute pentru tinta, fara varf fiind plate la capat oferind o acuratete ridicata .Tintele se amplaseaza la o distanta de 7m-15m, participantii beneficiaza de asistenta din partea personalului echipei QUAD care incarca pusca dupa fiecare tragere, sfatuieste cu privire la pozitia de tras si la modul de asezare al pustii.

tir-cu-pusca-2    Pustile pe care le folosim sunt semi-profesionale, modele GAMO de inalta precizie si calitate. Dupa ce participantii si-au tras toate alicele de care dispun, isi vor nota numele pe cartonasul-tinta, iar la sfarsit echipa QUAD va contabiliza punctele si va anunta castigatorul care va primi si un premiu special. (mentionam ca toti vor primi cartonasele-tinta dupa ce se face contabilizarea punctelor)
Acest sport are rolul de a testa si imbunatati autocontrolul, viteza de reactie, capacitatea de a lua decizii in fractiuni de secunda, precizia,etc.

siglaRezervarile se fac la numerele : 0724.31.44.44 sau 0788.55.55.05 http://www.quad.ro

tir-cu-arculTirul sportiv cu arcul reprezinta o activitate interesanta si in acelasi timp stimulanta fiind necesara concentrarea si putina forta fizica pentru a controla arcul. Arcurile pe care le punem la dispozitie sunt modele profesionale, folosim sageti usoare construite din carbon si aluminiu pentru a da clientilor posibilitatea de controla cat mai bine miscarea sagetii. Participantii primesc o manusa speciala pentru degetele cu care tin sageata si coarda, asadar in momentul desprinderii sagetii coarda nu le va afecta in nici un mod buricele degetlor care sunt expuse unui soc in momentul detensionarii coardei.

Tintele se amplaseaza la o distanta de 7m-15m, fata de punctul fix de unde vor trage participantii, iar dupa ce fiecare persoana isi termina tragerea celor 4 sageti participanti vor fi contabilizati si la sfarsitul rundei de tir va fi anuntat castigatorul care va primi un premiu special.
Acest sport are rolul de a reliefa si imbunatati stapanirea de sine pusa la incercare in momente tensionate si precizia.

siglaRezervarile se fac la numerele : 0724.31.44.44 sau 0788.55.55.05 http://www.quad.ro

 

rapel2Pentru rapel avem nevoie de un punct fix si accesibil situat la o inaltime de minim 5m si max. 40m, unde alpinistii nostri vor instala echipamentul necesar pentru o coborare controlata atat de participant cat si de un membru al echipei QUAD care sta jos si tensioneaza coarda daca este nevoie pentru a-l infrana pe participant.
Clientii primesc echipamentul special pentru rapel constituit dintr-un ham cu spatar pe care il imbraca si casca speciala de alpinism pe care o vor purta obligatoriu, iar apoi primesc informatii legate de modul de coborare pe coarda, de pozitiile pe care trebuie sa le adopte pentru o coborare in deplina siguranta asemeni unui adevarat alpinist profesionist.

rapel1  Acesta actiune are rolul de a-i determina pe participanti sa-si invinga frica, si deasemenea sa le intareasca caracterul.

siglaRezervarile se fac la numerele : 0724.31.44.44 sau 0788.55.55.05 http://www.quad.ro

 

SAU MINIGOLF !

minifotbal MINIFOTBALUL este o activitatea recreativa menita sa binedispuna prin joc si miscare toate categoriile de participanti indiferent de varsta. Ideea jocului consta in a nimeri spatiul porti prin decupajele speciale de pe suprafata acesteia, ficare jucator avand la indemana 5 suturi spre poarta.
Dupa terminarea acestui tip de joc, in limita timpului ramas disponibil, putem instala si a 2-a poarta pentru a desfasura un joc sau chiar campionat de fotbal intre echipe.
Aceasta activitate are rolul de a uni membri unei echipe si de a reliefa individualismul unora dintre participanti sau spiritul de echipa de care pot da dovada.

minigolf

Rezervarile se fac la numerele : 0724.31.44.44 sau 0788.55.55.05 http://www.quad.ro

sigla

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s